
Lilla Surdegspodden
Lilla Surdegspodden: en podcast för alla som älskar bröd, värdesätter hantverk och vill lära sig mer om surdegens fascinerande värld.
Lilla Surdegspodden är där vi (Tess och Mattias) pratar om surdegsbröd och allt därikring. Surdeg, starter, mjöl och bulk jäsning är ämnen som ligger oss varmt om hjärtat.
Tess driver Lilla Surdegsbageriet och bakar och säljer äkta surdegsbröd. Mattias, han äter.
Mer om oss hittar du på https://lillasurdegsbageriet.se och hrrps://lilltorp.nu.
Senaste avsnittet
Så blir ditt bageri livsmedelsgodkänt (28-06-2025)
Tidigare avsnitt
- Trendspaning om naturliga mjöler och croissant brödet 14-04-2025
- Vad är fuktigt, mörkt, tungt och har hela kärnor i sig? 30-03-2025
- Provsmak, provbak och äppelsmak 16-03-2025
- Jäskorgens betydelse för surdegsbröd 23-02-2025
- Tre tips till nybörjaren som vill baka surdegsbröd 03-02-2025
- Oika sätt att mala mjöl 27-01-2025
- Vete, Salt, Bassinage och Experiment 14-01-2025
- Salt dödar inte jästen i din surdeg 12-01-2025
- Lilla Surdegsbageriet sammanfattning 2024 och vad händer 2025 05-01-2025
- Tråddragare Trender Pål Svensson och surdegsströbröd 26-12-2024
- Kajsa Kavat och Tess gillar inte processat kli 15-12-2024
- Starkare gluten och bättre jäskraft med tvåstegsmatning 09-12-2024
- Kajsa Kavat Julmarknad 02-12-2024
- Serratia Marcescens - därför blir din surdeg rosa 26-11-2024
- Pamela Anderssons Astrid och brödförvaring 19-11-2024
- Dagens spartips, skiva upp brödet och vacuumpacka. När du tinar så är brödet som nytt. 17-11-2024
- Varför blir mitt surdegsbröd platt? 20-10-2024
- Hemligheten bakom den perfekta surdegsskorpan 13-10-2024
- Varför är min surdeg för sur (smakar syrligt)? 06-10-2024
- Grisbröd och receptmall 22-09-2024